Home
Welkom
Geschenken
Opdrachten
Cursussen
Workshops
Exposities
Contact
Workshops 2021 - 2022
Compositie, een andere kijk
Schrijven is ritme, ritme in de woorden, ritme in de tekst, ritme in een compositie. In deze workshop gaan we ons verder verdiepen in de mogelijkheden om een tekst te plaatsen, te variëren, te spelen met letters en de opvulling ervan.

Er is geen voorkennis nodig voor deze workshop.
Zaterdag 11 september 2021
Creatieve letters
In deze workshop gaan we aan het werk door het ontwerpen van je eigen alfabet, gebaseerd op een basisalfabet, dat opgebouwd is uit lijnen, uit contrastlijnen dik en dun. Waarbij uiteindelijk kleur kan gecombineerd worden, of werken in zwart/wit. De mogelijkheden zijn enorm. Voor deze workshop is geen voorkennis nodig.

In deze workshop is geen voorkennis nodig.
Zaterdag 25 september 2021
Schrijven op porselein
Schrijven met een pen op porselein is niet zo evident. Toch lukt het wonderwel en is het superleuk om te doen. Niets zo fijn als een gepersonaliseerd koffiesetje cadeau te doen, of een serveerschaal met een leuke tekst, …. De mogelijkheden zijn enorm.

Deze cursus is voor iedereen geschikt die van creativiteit en lettertjes houdt.
Zaterdag 09 of 16 oktober 2021
Kaarten in oplage.
Met de feestdagen in zicht, is het steeds leuk om zelfgemaakte kaarten te kunnen versturen. Maar het is telkens weer een hele karwei om ze te maken. Met deze eenvoudige “druktechniek”, maak je in een mum van tijd thuis zelf een hele verzameling zelfgemaakte kaarten. En het leuke eraan is, dat elke kaart uniek is.

Voor deze workshop is geen voorkennis nodig.
Zaterdag 20 november 2021
Maak er iets nieuw van ...
Waarschijnlijk hebben velen van jullie nog een zolder/werkkamer, vol oude schriftjes, lintjes, pareltjes, papier, ... liggen en vinden ze geen bestemming, maar kan je het ook niet over je hart krijgen het weg te doen. Met deze workshop kan je van al je "restjes" totaal nieuwe projecten maken. De resultaten zullen je versteld doen staan. Welkom in het tijdperk van de upcycling ...
Zaterdag 11 december 2021
Geef kleur aan een letter.
Waar zit de kracht in een letter, in een woord als je gebruik kan maken van kleurpotloden? Wat gebeurt er als je even uit je comfortzone wordt gehaald? Welke verrassende resultaten bekom je als je kleurpotloden met elkaar gaat vermengen? Wat gebeurt er als je andere elementen toevoegt? Je hoort het, de mogelijkheden zijn weer enorm.

Ook voor deze workshop is geen voorkennis nodig.
Zaterdag 15 of 29 januari 2022
Message in a bottle
Een bericht in een fles ... maak een wens, een quote, een kaart nog specialer door ze te verpakken in een fles, groot of klein. En nee hoor, het is niet nodig ze in de zee te gooien, dat zou zonde zijn, maar altijd exclusief voor elke gelegenheid.

Deze workshop is geschikt voor iedereen die van verrassingen houdt ...
Zaterdag 19 maart 2022
Eenvoudige kaarten.
We gaan met zelfgemaakte achtergronden aan de slag en verwerken deze in eenvoudige, leuke wenskaarten voor elke gelegenheid, zodat je altijd een voorraad kaarten in huis hebt.

Deze workshop is voor alle creatievelingen toegankelijk.
Zaterdag 23 april 2022
Hoe inschrijven voor deze workshops?
De lessen gaan door op een nieuwe locatie, een eigen leslokaal: Ring 56, 2200 Noorderwijk (naast de Spar) van 10.00 uur tot 16.00 uur.
De prijs per workshop bedraagt 35 €.
Inschrijven kan via mail: info@muzehofke.be of telefonisch op het nummer: 0494/41.73.30
De inschrijving is pas geldig na het storten van een voorschot van 15 € op het nummer:
BE 52 7775 9414 7409 met vermelding van jouw naam en de workshop. De overige 20 € wordt tijdens de workshop betaald.
Gelieve voor 1 juli 2021 het voorschot te storten, anders wordt de reservelijst aangesproken.
 
Een voorschot wordt niet terugbetaald, tenzij er iemand van de reservelijst kan komen of je zelf voor vervanging kan zorgen.
Bij onvoldoende inschrijvingen kan de geplande cursus/workshop verschoven worden naar andere data of worden geannuleerd. Bij annulering wordt het voorschot terugbetaald.
Design by Wim Huynen