Home
Welkom
Geschenken
Opdrachten
Cursussen
Workshops
Exposities
Contact
Workshops 2017 - 2018
Art Nouveau lettertjes
Even terug in de tijd met deze prachtige Art Nouveau lettertjes, ontworpen door W.J.Dard Hunter, één van de meest invloedrijke, Amerikaanse grafische ontwerpers. Lieve Van Kerckhove zette dit mooie alfabet, jaren geleden, terug in de spotlights.
Zaterdag 9 september 2017
Creatief met eigen handschrift.
Vind je van jezelf dat je absoluut geen mooi handschrift hebt? Of is je handschrift net een juweeltje om naar te kijken? Dan kan je tijdens deze workshop je creatief uitleven met eenvoudige middelen om uiteindelijk tot prachtige kunstwerkjes te komen en veel ideetjes om wenskaarten te maken.
Deze workshop vereist geen voorafgaande kennis en is voor iedereen toegankelijk.
De workshop is verspreid over 2 zaterdagen.
Zaterdag 30 september en zaterdag 14 oktober 2017
Upcycling van schriftjes.
Heb je thuis ook nog zoveel ongebruikte schriftjes liggen? En wil je ze een nieuw leven geven? Hoog tijd om ze te upcyclen en ze in een nieuw jasje te steken. Een creatieve workshop die voor iedereen met creatieve vingers haalbaar is.
Zaterdag 18 november 2017
Doosjes deel IV.
Een nieuwe reeks doosjes maken. We gaan aan het werk met papier, snijmes en vouwbeen en nog vele andere instrumenten ... Het wordt een creatieve workshop waarbij je al je inspiratie en fantasie kan botvieren. Leuke kado-doosjes om iemand te schenken of om lekker zelf bij te houden ...

Het is niet noodzakelijk dat je de eerste reeks doosjes gevolgd hebt.
Zaterdag 13 januari 2018
Letters voor chirurgen ... lettercutting.
In deze workshop gaan we aan het werk met letters en snijmes, lettercutting. Een verrassende workshop waar veel creatieve resultaten mogelijk zijn. Eén voor één zullen het kunstwerkjes worden. Ook deze workshop is voor iedereen toegankelijk.
Zaterdag 3 maart 2018
Door dik en dun.
In deze workshop staan de brede schrijfmaterialen en de fineliners centraal. Mooie contrasten tussen dik en dun. Veel mogelijkheden met weinig materiaal en een schat aan ideetjes.
Zaterdag 17 maart 2018
Verrassende kaarten.
In deze workshop maken we kaarten met een verrassend extraatje. Een dag werken vol inspiratie en ideetjes om telkens weer tot nieuwe ontwerpen te komen. Deze workshop is voor elke creatieveling toegankelijk.
Zaterdag 21 april 2018
Hoe inschrijven voor deze workshops?
De lessen gaan door in Brasserie “’t Hulsenhof”, Vlierbesstraat 27, 2200 Noorderwijk
van 10 uur tot 16 uur.
De prijs per workshop bedraagt 30 €.
Inschrijven kan via mail: info@muzehofke.be of telefonisch op het nummer: 014/26.37.28 of GSM nummer: 0494/41.73.30
De inschrijving is pas geldig na het storten van een voorschot van 10 € op het nummer:
BE 52 7775 9414 7409 met vermelding van jouw naam en de workshop. De overige 20 € wordt tijdens de workshop betaald.
Gelieve voor 1 juli 2017 het voorschot te storten, anders wordt de reservelijst aangesproken.
 
Een voorschot wordt niet terugbetaald, tenzij er iemand van de reservelijst kan komen of je zelf voor vervanging kan zorgen.
Bij onvoldoende inschrijvingen kan de geplande cursus/workshop verschoven worden naar andere data of worden geannuleerd. Bij annulering wordt het voorschot terugbetaald.
Design by Wim Huynen