Home
Welkom
Geschenken
Opdrachten
Cursussen
Workshops
Exposities
Contact
Workshops 2021
WORKSHOPS ONLINE OP MAANDAGAVOND

Waarschijnlijk zijn jullie het thuiszitten ook stilletjes aan beu en wil je terug creatief bezig zijn met letters.

Daarom zal ik gedurende een 5 tal maandagavonden workshops online organiseren om jullie de kans te geven je creativiteit en goesting terug te stimuleren. De workshops zijn vooral gericht naar personen die al meerdere cursussen/workshops volgden en zeker het basismateriaal in huis hebben (snijgerief, potlood, gom, lat, fineliners, aquarelverf, gouache, potloden, pennen, stempelkussens, papier,... )

De prijs voor 1 workshop is € 18.00.

De lessen worden via Google Meet gegeven, op maandagavond vanaf 20.00 uur tot ten laatste 22.00 uur. Je hoeft hiervoor geen ingewikkelde programma´s te installeren.

Hoe doe je mee?
Heel simpel ... stuur me een mailtje op ann.huynen@telenet.be met de keuze van je workshop(s). OPGELET : Per workshop werk ik maar met 12 deelnemers. Na bevestiging dat je bij de gelukkige 12 deelnemers bent, krijg je tegelijk de nodige volgende stappen.
Om iedereen een gelijke kans te geven, kan je je pas inschrijven vanaf zondag 7 februari om 10.00 uur.


Fibonnaci
Spelen met de rij van Fibonacci. Deze rij blijkt interessante eigenschappen en verbanden te bezitten met onder andere de Gulden Snede, één van de meest volmaakte voorstellingen. Ook blijken de getallen van Fibonacci veel in de natuur voor te komen.
Maandagavond 22 februari 2021 om 20.00 uur
Werken met afgeplakte ruimtes
Met enkele handige kneepjes maak je in een mum van tijd een echt kunstwerkje.
Maandagavond 8 maart 2021 om 20.00 uur
Letters uitsnijden
Met deze workshop krijg je zeker en vast een verrassend resultaat. Je letters worden op een deskundige wijze gesneden zodat zij een extra dimensie krijgen.
Maandagavond 22 maart 2021 om 20.00 uur
Werken met uitgescheurde lagen
Door middel van het creƫeren van diepte, bekom je een geslaagd/gelaagd werkje.
Maandagavond 19 april 2021 om 20.00 uur
Werken met alfabetstempels
Waarschijnlijk heb je in de loop der jaren al heel wat alfabetstempels verzameld en weet je vaak niet wat er mee te maken. Met enkele eenvoudige bewegingen en jouw stempels maak je tijdens deze workshop verrassende resultaten.
Maandagavond 3 mei 2021 om 20.00 uur
Design by Wim Huynen